Актьорът разказа за мотивите на изненадващото си поведение в Къщата при гостуването си в “Събуди се”

“Може би дължа извинение на Big Brother, че съм тръгнал да му извивам ръцете, но когато си в изолация вътре, цялата ти психофизика се променя. Ти осъзнаваш, че си затворен и имаш проблем с Големия брат.”, заяви Явор Бахаров при гостуването си в “Събуди се” броени часове след отстраняването си от Къщата.

По темата

Актьорът предизвика прецедент в дългогодишната история на най-популярното риалити в България. Явор Бахаров изненадващо изяви желание да напусне предаването, след като многократно преди това даваше заявка пред камерите в Къщата, че ще стигне до финала и дори ще победи. Още по-голяма изненада предизвика поведението на актьора, който започна да се пазари и буквално да изнудва самия Big Brother, заплашвайки да наговори неверни факти, които са в ущърб на продукцията. Заради поведението му, както и заради нарушаването на редица от правилата за конфиденциалност, Явор придоби статут на принудително отстранен участник.

“Форматът е една сериозна психологическа игра. Определено не мога да кажа, че съм “надиграл играта”, сподели актьорът, но също така отбеляза, че “играта е била честна”.

“Струва ми се, че два месеца е прекалено много време и ако седиш вътре толкова дълго, ще се психираш, затова бях решил да изляза, като мине половината време, с не дотам наранена психика”, разкри Явор Бахаров за изненадващото му желание да напусне формата.

Какво още разказа Явор Бахаров за преживяванията си в Къщата, гледайте във видеото от “Събуди се”.

 Не пропускайте VIP Brother от понеделник до петък от 20.00 ч. по NOVA.

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Целите епизоди на предаването можете да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във VBOX7. Всички подробности за Съквартирантите и най-актуалните новини за шоуто може да следите и на сайта на VIP Brother 2016 vipbrother.nova.bg