Скоро ще видим поп певицата и с главна роля в уеб сериала “Следвай ме“ във Vbox7.com

Само преди няколко дни Тита обяви участието си в новия уеб тийн сериал “Следвай ме“, който е съвместна продукция на ADAMAND – лейбълът на рапъра Криско и продуцентите от 7Talents, създатели на хитовия уеб сериал “Не така, брат“, а сега тя пусна и новото си парче, озаглавено “Късай“.

Новата песен на Тита загатва за главната роля, която тя ще има в сериала, а в клипа участват и някои от останалите герои от поредицата. Песента  “Късай“ вече натрупа сериозна популярност в интернет само няколко часа след пускането й онлайн.

На 29 май във Vbox7.com тръгва и уеб тийн драмата, в която Тита е главното действащо лице.  В него тя ще играе 16-годишна ученичка Бела, дошла в големия град, за да учи в елитна гимназия, която се сблъсква с най-голямата училищна любимка в лицето на известна влогърка. Двете момичета започват битка по между си, а арената, на която тя се разиграва е както в училището, така и в сайта за видео забавление Vbox7. Ученическата тийн драма обещава да ни направи свидетели на много смях, сълзи и непредвидени ситуации. Какво да очакваме от сериала, вижте във видеото тук. 

Още новини за новия уеб тийн сериал "Следвай ме" може да намерите в Instagram и Facebook страницата на поредицата.