В най-новия епизод на уеб сериала Велко е на крачка от световната слава

Неочакван късмет ще споходи един от най-колоритните съквартиранти от уеб сериала "Апартамент 404" – Велко. В опита си да помогне на своя приятел Антон да пробие на световната филмова сцена, ще се окаже, че Велко е този, който неочаквано ще получи предложение за участие в холивудска продукция. Как ще стане това? Разберете в най-новия епизод на студентската уеб комедия.

Новината, че Силвестър Сталоун е в България и снима филм, кара хазяинът на съквартирантите Живко да издири световноизвестният актьор и да го оферира да вземе Антон за свой статист. За Живко няма невъзможни неща и с негова помощ Антон е на път да сбъдне мечтата си да участва в холивудски филм. Нещата обаче леко се объркват, когато към срещата със Сталоун се присъединява…. Велко.

Защо Велко ще се окаже новият любимец на Силвестър Сталоун и каква ще бъде ролята му в американската филмова продукция, разберете в най-новия епизод на "Апартамент 404" първо във Vbox7.com.

Следете сериала във Vbox7.com всеки вторник и петък от 16:00 часа. Още новини за "Апартамент 404" може да откриете във Facebook страницата на поредицата.