Гледайте комедията “Принц Смотльо” от 13.00 ч. и романтичната драма “Диви и красиви” от 15.00 ч. днес по NOVA

Две момичета търсят на кого да се доверят, когато се сблъскват с проблемите на тийнейджърството във филмите в съботния следобед по NOVA. Кино маратонът започва в 13.00 ч. с  филма “Принц Смотльо” и Дилън Шонфилд – най-популярното момиче в престижната училищна академия “Удланд” в Лос Анджелис. Звезди в лентата са популярните актьори от сериала “Модерно семейство” Сара Хайланд и Мат Прокоп, които си партнират със Саша Питърс от хитовата поредица “Малки сладки лъжкини”. Историята е базирана върху новелата на Робин Палмър.

Когато по случайност изпуска чантата си във фонтана, Дилън попада на срамежливия филмов маниак Джош Росън. Впоследствие тя с неохота се съгласява да участва в негов документален филм, който разказва за училищната популярност. Не след дълго обаче Дилън открива различна гледна точка, която променя отношението й към него.  

От 15.00 ч. Кирстен Дънст и Джей Ернандес влизат в ролите на  съвременните Ромео и Жулиета в романтичната драма “Диви и красиви”. Лентата на режисьорът Джон Стокуел разказва красива и неудържимо дива история за изпитанията на първата любов, а изпълнението на Кирстен Дънст е оценено високо от зрителите и критиците. Сюжетът е трактовка на популярната сага за лошото момче, което увлича фатално доброто момиче, която е преобърната по изключително  забавен и трогателен начин.

Никол (Кирстен Дънст) е 17-годишната непокорна дъщеря на заможен конгресмен, която не е срещала правило, което да не наруши в своя тийнейджърски бунт.  Карлос (Джей Ернандес) е красив латиноамериканец и отличен ученик, който няма нищо, но цени всичко. Те учат в едно и също училище, но идват от различни светове. Съдбата обаче ги среща, за да промени живота им завинаги. Връзката им не се радва на одобрението на околните, но те са готови на всичко, за да бъдат заедно.Дали любовта на Никол и Карлос ще победи пречките и скептицизмът на околните?

Не пропускайте развръзките в комедията “Принц Смотльо” от 13.00 ч. и романтичната драма “Диви и красиви” от 15.00 ч. днес по NOVA.