Не пропускайте най-щедрото шоу и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA

Страхотна печалба от 500 000 лева от билет „Кеш Кръстословици 3“ падна в ръцете на късметлийката Невена Ангелова от град Стражица. Захари Бахаров и Рая Пакова ѝ връчиха чек за огромната сума в предаването на 15 април по NOVA.

„Мечтата ми беше да имам голям подарък за рождения ден и тази печалба дойде точно преди това“, разказа щастливката, която в момента е по майчинство. Водещите зарадваха с чекове още големи късметлии, като раздадоха печалби за 1 378 606 лева в щедрото шоу.

Билет „Златните пирамиди за милиони 2“ позлати с 200 000 лева Силвия Стефанова от град Габрово. Чекове за печалби от 100 000 лева грабнаха Мирослав Ликов от град Бяла от билет „Златната 7“, Мариана Карабозова от село Егрек от билет „Двойно кафе“ и Виктор Куманов от град Варна от билет „Златните пирамиди за милиони 2“.

Страхотни печалби то 50 000 лева ще харчат Кристина Христова от град София от билет „Лото +“ и Рами Мехмедов от град Русе от билет „Американско бинго 3“.

Боян Колев от град Велико Търново е късметлията, който позна и петте печеливши числа в първо теглене на играта Лото 5/35 „Златната топка“ и грабна 10 000 лева.

С печалби от 10 000 лева билет „Златните пирамиди за милиони 2“ ощастливи Марияна Шамасаз от село Давидово и Месуд Мехмедов от село Славяново. „Кеш Кръстословици 3“ попълниха с по 10 000 лева бюджетите на Надя Андреева от град Пловдив и Владимир Райков от град София.

Чудесни печалби от 10 000 лева ще харчат и Василка Джибълова от село Калипетрово от билет „Златната 7“, Теодор Трайчев от град София от билет „Американски долари“, и Николай Николов от град Пловдив от билет „Диамантена 7“.

Петима късметлии бяха на крачка от джакпота в играта „Лото 6 от 47“. Те познаха петици и грабнаха по 5000 лева. Щастливците са Илияна Захариева от град София, Жан Петров от град Раковски, Румен Труфанов от град Русе, Иван Куртев от град Нова Загора и Видо Костов от град Берковица. Играта „Лото спорт“ ощастливи с 5000 лева Весела Ценева от село Крайници.

Билет „Кеш Кръстословици 3“ зарадва с печалби от 5000 лева цели шестима късметлии. Щастливците са Павлина Кръстева от град Пазарджик, Анна Малинова от град Дупница, Мария Алексиева от град Смолян, Християн Дойнов от град Пловдив, Ахмед Юмер от село Цонево и Теофан Йончев от град Чепеларе.

Ослепителната „Диамантена 7“ донесе печалби от 5000 лева на Райна Павлова от село Баня и Алекс Гигов от град София. Светослава Лазарова от град Русе, която е изпробвала късмета си в онлайн играта „Египетско съкровище“, грабна 5000 лева.

Чекове за печалби на същата стойност получиха Иво Якимов от град Севлиево от билет „Супер Лото+“, Георги Лазаров от село Павел от билет „Златната 7“, Зоя Алексова от град София от билет „Шоколад“ и Людмила Иванова, също от София, от билет „Лото +“.

Вие може да сте следващият късметлия в Национална лотария. Не пропускайте щедрото шоу всяка събота от 19.30 ч. по NOVA.