Нови герои и мистериозни събития ни очакват още в пилотния епизод на новия сезон на уеб сериала

Още с първия епизод от новия сезон на уеб тийн сериала "Следвай ме", ще станем свидетели на неочаквани събития. Доскорошната съперничка на Бела – София,  мистериозно изчезва без да предупреди своите приятели, а появата на влогърката Изабела Георгиева и връзката ѝ с Ники, събуждат любопитство в цялото училище.

Как ще се отрази това на Бела и ще се сприятели ли с новата си съквартирантка Марти? Предстои да разберете в пилотния епизод на уеб сериала "Следвай ме".

След появата на новата половинка на Ники, Бела (в ролята Христина Христова – Тита), се чувства тъжна и изоставена. Изабела (Михаела Павлова), е популярна влогърка и новото гадже на доскорошния й любим Ники. Никой обаче не подозира, че двамата се познават от деца и че връзката им не е това, което изглежда. Водена от ревност и конкурентен дух, Бела е готова да започне война за сърцето на Ники. Ще може ли Ники да прости предателството на Бела или ще продължи ли да бъде безразличен към нея, разберете първо във Vbox7.com.

Влогърката Изабела е не само враг номер едно в очите на Бела, но и новата ученичка в класа на Алекс. Тяхното запознанство се развива неочаквано добре. Дали това не е началото на едно ново приятелство? Отговорът се крие в пилотния епизод на новия сезон на уеб сериала "Следвай ме".

След като Жана се изнася от квартирата, която дели с Бела, на нейно място се настанява Марти (Кристиана Асенова). Марти е позитивно младо момиче, чиято съкровена мечта е да стане актриса. Ще приеме ли Бела в сърцето си младата изгряваща звезда?

Кой е най-разочарован от мистериозното изчезване на София? Ще се осмели ли Бела да заговори Ники и колко са искрени отношенията му с Изабела? Отговорът на тези въпроси ще откриете в пилотния епизод на уеб сериала "Следвай ме".

Още новини за уеб сериалa може да намерите в Instagram и Facebook страницата на поредицата.