Чаровната актриса гостува на Гала в "На кафе" и разкри интересни детайли от снимачната площадка на сериала, както и какво ѝ предстои в професионален план

Невероятно обаятелната актриса Милица Гладнишка, която зрителите могат да видят и в ролята на палавата Джиджи в "Полицаите от края на града", гостува на Гала в "На кафе". Там тя разказа как е изкарала лятото, както и какви неща я очакват в професионален план. 

По темата

"Не знаех, че образът ми ще се разгърне по този начин. Когато Маги Халваджиян ми се обади за ролята в "Полицаите от края на града", ми я представи като самотна майка с две деца от различни бащи, които са в затвора, но въпреки това със силен характер. След това тази жена започна да спи с различни мъже и да се целува със Зуека" - разказа актрисата. 

Хитови български сериали се състезават в 24-тото издание на Mediamixx

На въпроса как се целува Зуека, Милица отговори шеговито: "Той е страхотен, малко е по-силов. Аз съм жена, която си тежи на мястото, но това не му пречеше да ме размята като кукла... но всичко това от емоция разбира се. Щеше ми се да се целувам и с Рачков, но ролите ни не се доближиха в сериала". 

Какво още разказа Милица Гладнишка за сериала, може да видите във видеото от "На кафе".

Не пр​опускайте да видите новите забавни ситуации, в които "Полицаите от края на града" ще изпаднат, но как ще се измъкнат от тях и ще успеят ли в крайна сметка да се справят с лошите – предстои да видим в последния за сезона епизод – тази неделя от 20.00 ч. по NOVA.  

Актуални новини за поредицата ще откриете на уебсайта на сериала на NOVA и на официалната страница на "Полицаите от края на града" във Facebook.