Актьорът застана в интервю пред "На кафе"

Актьорът и лошото момче на българското кино Асен Блатечки говори в "На кафе" за превъплъщението в най-новия сериал на Vbox7 и 7Talents - "Пъзел: Похитени", както и за ролята си на баща в живота и секс символ в кариерата. 

Асен Блатечки: Уеб платформите правят по-качествено кино от филмите за голям екран

"Сериалът ме спечели с екипа, защото е съставен от млади хора и ми беше много любопитно. Най-интересното беше сценарият и формата му - уеб сериал. Играя злодея в "Пъзел: Похитени" - неуспяла мутра на най-ниско ниво, но с голямо самочувствие за себе си без покритие" - разкри за ролята си в "Пъзел: Похитени" Асен Блатечки. 

Смъртоносна грешка заплита спиращ дъха трилър в първия епизод на екшън сериала "Пъзел: Похитени"

На въпроса какво мисли за етикетите и определенията в киното той коментира по следния начин: 

"Хората обичаме да слагаме етикети като "лошото момче" и "секс символ" - в Холивуд такива са били Марлон Брандо и Джейнмс Дийн и когато бях по-млад, исках да им подражавам и обичах да се правя на лошо момче. Това обаче е проблем за актьори, които искат да се занимават с тази професия, защото ги вкарват в амплоа, от което трудно се излиза. За щастие аз нямах подобен проблем." 

Асен Блатечки: В "Пъзел: Похитени" предстоят много неочаквани обрати

Какво още разкри Асен Блатечки за възпитанието на децата си, може да видите във видеото от "На кафе". 

Гледайте нова порция изненадващи обрати и напрегнати екшън сцени всяка сряда в 16.00 ч. онлайн в новия епизод на "Пъзел: Похитени" във Vbox7.com