Актьорът разказа за ролята си в уеб сериала "Пъзел: Похитени" на Симо и Боги от БГ Радио в "Петък отива на БГ кино"

“Не мисля, че уеб платформите девалвират киното. Напротив. Напоследък те произвеждат по-качествено кино от филмите за голям екран. И като сценарий, и като заснемане, и като актьорска игра са доста по-напред. Така че смятам, че навлизането на тези платформи носи само позитиви”, заяви Асен Блатечки в рубриката на БГ Радио "Петък отива на БГ кино".

По темата

“Най-големият позитив на уеб продукцията е, че стига за изключително кратко време до неограничен брой зрители”, смята актьорът.

Асен Блатечки в момента изпълнява една от главните роли в най-мащабния български уеб сериал "Пъзел: Похитени"от продуцентите на 7Talents. Спиращият дъха трилър разказва за група приятели попаднали във фатална клопка, а Асен Блатечки и Бойко Кръстанов се превъплъщават в лошите герои. Феновете на жанра вече могат да видят дебюта на екшън-трилъра във Vbox7.com.

“Отдавна се готвя да скоча в интернет, а сега най-накрая ми се получи. Много добре се чувствам. Екипът е само от млади хора, които досега не познавах. Сценаристите са много добри и съдържанието е много сгъстено. За уеб сериал се играе по-трудно и се снима много по-бързо”, сподели актьорът пред водещите на сутрешния блок “Стартер” по БГ Радио Симо и Богдана.

Гледайте първия епизод на "Пъзел: Похитени" във Vbox7.com. Всяка нова порция изненадващи обрати и напрегнати екшън сцени ще бъдат онлайн всяка сряда в 16.00 ч.