Раздадоха годишните награди за благотворителност „Златно сърце”

NOVA получи награда в категорията "Медиите и социалните каузи” за подкрепата на българското кино в годишните награди за благотворителност "Златно сърце”. Te се присъждат за участие в обществено значими кампании, социални проекти и каузи. Целта на организаторите от списание “Бизнес Лейди”, е да поощрят дарителите и да насърчат благотворителността у нас.

Нова Броудкастинг Груп бе отличена на бизнес наградите “TRUE LEADERS”

"Тази награда е както за Нова Броудкастинг Груп, така и за всички български актьори, режисьори, продуценти, сценаристи, за всички кино и филмови дейци, които остават незабелязани от публиката. В NOVA вярваме, че българското кино има потенциал и затова полагаме усилия, за да стимулираме неговото развитие. Подкрепяме български филмови проекти на всички платформи, за да предоставим на аудиторията оригинални родни продукции, достъпни навсякъде и по всяко време“, коментира Петя Терзиева, директор "Маркетинг и комуникации” в Нова Броудкастинг Груп.

"За мен е чест, че мога да съм като феята орисница, която им дава тази награда, като потърпевша в лицето на българска актриса, която намери огромна платформа чрез NOVA да практикувам професията си и да стигна до всички хора”, каза актрисата Йоана Буковска - Давидова.

Наградата, с която бе отличена кампанията "NOVA подкрепя българските филми“, е признание за усилията на медийната група да инвестира в създаването на български продукции, в налагането на български актьори и нови лица, в развитието на родния филмов пазар.

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.