Гледайте "Смърфовете 2" от 12.50 ч. и "Джак и Джил" от 15.00 ч.

Много смях и забавни приключения ще предложи филмовата програма в съботния следобед по NOVA. Кино маратонът започва в 12.50 ч. със "Смърфовете 2", които отново ще се впуснат в щуро приключение в света на хората. В продължението на първата хитова лента, те трябва да помогнат на отвлечената Смърфиета. С помощта на техните човешки приятели Патрик (в ролята влиза актьорът известен с ролята си в сериала "Как се запознах с майка ви" - Нийл Патрик Харис) и Грейс (Джейма Мейс) смърфовете заминават за Париж, за да спасят своята приятелка от вечния им враг Гаргамел (Ханк Азария). 

След забавното приключения на сините мъници зрителите ще могат да видят и как животът на холивудската звезда Адам Сандлър се превръща в ад в комедията "Джак и Джил” в 15.00 ч. по NOVA. В поредната си съвместна лента с режисьора Денис Дюган, Сандлър отново доказва своя талант, като влиза в две роли на двамата главни герои близнаци. Адам е и в основата на историята на филма и написва сценария заедно със Стив Корен, вплитайки в сюжета и своето чувство за хумор.

Адам Сандлър влиза в ролята на Джак - нормален семеен мъж, на когото му се налага да се справи със своята нахална сестра-близначка Джил (в ролята отново e Сандлър). Когато тя пристига на гости за Деня на благодарността, Джак прави всичко възможно да й попречи, за да не развали празника. Но нещата стават още по-неконтролируеми, когато Джил отказва да си тръгне и решава да заживее с Джак и неговото семейство. Сред останалите звезди в лентата са Кейти Холмс, която влиза в ролята на съпруга на Джак, и Ал Пачино, който е неустоимият ухажор на Джил.

Не пропускайте комедиите "Смърфовете 2" от 12.50 ч. и "Джак и Джил" от 15.00 ч. по NOVA.