Калата иска да бъде баща, а Къци се оказва със скрит арт талант в епизода тази вечер от 21.00 ч.

Комисар Костов, в ролята на който е Ненчо Балабанов, поема временно управлението на РПУ Запад, заедно с инспектор Силвия Желязкова (Алекс Раева), а работата на спец екипа вече се следи под лупа. След пореден служебен гаф Пацо и хората му отново са обвинени в некадърност и има заплаха да бъдат преместени на по-спокойно място – в Рударци. Те виждат проблем, от който се нуждаят точно в този момент, за да натрият носа на Костов. Дали този път интуицията им на "топ ченгета" ще им помогне да се измъкнат от забърканата каша или ще ги подведе – предстои да си припомним в епизода тази вечер от 21.00 ч. по NOVA.

Приемат Пацо в болница "Св. Кирил" в епизода тази вечер на "Полицаите от края на града"

Ненадейно инспектор Пламенов и неговите колеги стават свидетели на убийство, свързано с картина. Имат ултиматум - 72 часа да заловят убиеца. Решени са на всичко, за да разкрият канала за трафик на изкуство, те с готовност се заемат с поредния неразрешим случай. Трябва само да разменят картината срещу огромна сума пари и да заловят купувачите на местопрестъплението. Но тъй като не разполагат с оригинала решават… да го нарисуват. Къци (Алексей Кожухаров) ще покаже неподозиран талант, но това ще е само началото на поредица нови недоразумения и абсурдни ситуации, в които ще се забъркат главните действащи лица в "Полицаите от края на града".

Алекс Раева оглавява отдел в РПУ Запад в „Полицаите от края на града“

Калата е поставен на кръстопът не само в професионален план, но и в личния си живот. Освен пристрастен към бившата си жена се оказва пристрастен и към антидепресанти, дори обмисля да напусне полицията. В опит да помогнат на приятеля си, Пацо и Крис решават да му подадат ръка и да заживеят… като едно семейство. Докъде обаче може да стигне това желание на Калата да има свое семейство, да бъде баща и какви рискове крие това негово влечение за околните – може да си припомним тази вечер в епизода.

"Полицаите от края на града" ни зарежда с комични ситуации и много позитивни емоции тази вечер в 21.00 ч. по NOVA.

*”Полицаите от края” на града е комедия, в която персонажите и техните действия нямат нищо общо със сериозната работа на служителите на МВР.