Операция „Мики Маус” тази вечер в 21.00 ч. по NOVA

В двойния епизод тази вечер от 21.00 ч. по NOVA ще си припомним как двама от най-големите престъпници в страната, задържани от инспектор Пламенов преди 10 години, са избягали по време на транспортирането им. А Пацо е в смъртна опасност и има нужда от помощ. Как спец частите на най-колоритния отдел в РПУ Запад ще се погрижат за него – зрителите ще видят тази вечер в 21.00 ч. по NOVA.

Алекс Раева оглавява отдел в РПУ Запад в „Полицаите от края на града“

Отново ще видим как полицаите от екипа на Пацо са издънките на участъка и нямат никакъв авторитет. Готови са да разрешат неразрешен случай, за да блеснат. И имат план как да го направят. Пацо ще бъде примамка, а хората му се заемат със свръхсекретната мисия – операция "Мики Маус".

Ключовият свидетел Виктор Калев помага на "Полицаите от края на града"

В опит да се защити от преследвачите си, инспектор Пламенов ще опита да се скрие на сигурно място – в болницата на "Откраднат живот", като се престори на болен. След това решава да спаси семейството си и да се махне от дома си, защото се чувства като бомба със закъснител. Екипът обаче е готов да се жертва за шефа си. А Зуека в ролята на Гого се заема с  отговорната задача – да наглежда семейството му и… Джиджи.

“Полицаите от края на града“ превземат ефира тази вечер с двоен епизод по NOVA

Сред звездния състав на епизода тази вечер са и част от любимите герои от МБАЛ "Св. Кирил" – сестра Жекова и доцент Захариев, в чиито образи влизат Марта Вачкова и Емил Марков. Още двама актьори с епизодична роля ще бъдат част от полицейския комедиен сериал – Тео Елмазов и Пламен Пеев.

Защо Геро за момент ще си повярва, че е Брус Уилис?  И как ще протече операция "Мики Маус" – зрителите ще видят в предстоящия епизод на новия сериал "Полицаите от края на града" – тази вечер в 21.00 ч. по NOVA.

*”Полицаите от края” на града е комедия, в която персонажите и техните действия нямат нищо общо със сериозната работа на служителите на МВР.