Новата свръхсекретна мисия на спецекипа на Пацо е да пренесе огромна пратка кокаин тази вечер в 21.00 ч. по NOVA

В двойния епизод тази вечер ще си припомним как РПУ Запад се сдобива с нов ръководител. Управлението вече има собствен научен отдел с най-модерно оборудване за балистика, ДНК експертизи и аутопсии. Негов ръководител е Алекс Раева или инспектор Силвия… Силвия Желязкова - дъщерята на комисар Желязков. Как появата ѝ ще повлияе на работата на екипа и защо Крис е шокиран от появата ѝ – предстои да видите тази вечер в 21.00 ч. по NOVA.

“Полицаите от края на града“ превземат ефира тази вечер с двоен епизод по NOVA

Как комисар Желязков се превръща в герой? И колко трудна може да бъде задачата да се пренесе 56 кг. кокаин с полицейска кола от точка А до точка Б?

Ключовият свидетел Виктор Калев помага на "Полицаите от края на града"

Ситуацията излиза извън всякакъв контрол, а „Полицаите от края на града“ ще трябва да вкарат нещата отново в релси. След като се забъркват в поредната каша, те имат грандиозен план как да оправят нещата – един от най-големите им проблеми обаче е, че не могат да лъжат… А в този случай, това може да се окаже фатално.

Ще успеят ли Пацо и хората му да се измъкнат от заплетената от самите тях сложна ситуация? Насладете се на двойна доза забавни ситуации с любимите си актьори – тази вечер от 21.00 ч. по NOVA.

*”Полицаите от края” на града е комедия, в която персонажите и техните действия нямат нищо общо със сериозната работа на служителите на МВР.