Секретна мисия за спец екипа на РПУ Запад и Пацо в епизодите на българския комедиен сериал тази вечер в 21.00 ч. по NOVA

В двойния епизод тази вечер от 21.00 ч. по NOVA ще си припомним една от най-обичаните звезди в българския телевизионен ефир - Виктор Калев, който играе ролята на Иван Марчев, един от двамата ключови свидетели по важно дело в "Полицаите от края на града".  Дали показанията му ще помогнат едни от най-търсените наркотрафиканти в страната да бъдат заловени, ще разберете тази вечер по NOVA.

Отново ще видим и как хората на Пацо - инспектор Пламенов и колегите му, охраняват този важен свидетел и успяват да изненадат всички с уменията си да работят под прикритие. Ще успее ли любимият ни инспектор да превърне своя екип в елитен полицейски отряд на РПУ Запад? Колко е силна мотивацията на Пламенов да изкорени вродения мързел и „тъпота” на подчинените си и ще успее ли да се отличи пред своя шеф и тъст – комисар Желязков (Краси Ранков)? Отговорите няма как да не заредят с положителни емоции тази вечер зрителите на NOVA.

“Полицаите от края на града“ превземат ефира тази вечер с двоен епизод по NOVA

Но епизодите няма да са пълни без Нели Пламенова (в образа на която влиза Стефания Колева), която решава да се включи в бизнес съдружие с приятелката си Милица Гладнишка, по-известна като Джиджи. А дъщерята на Пацо - Криси е все по-силно привлечена от колегата на баща си – Крис. Дали от това ще пламне истинска любовна искра?

Как ще се справят с личните и служебни проблеми Пацо и неговия спец екип и как ще изпълнят своята тайна мисия? “Полицаите от края на града” ще ни припомни много комични ситуации и ще ни зареди с позитивни емоции тази вечер в 21.00 ч. по NOVA.

*”Полицаите от края” на града е комедия, в която персонажите и техните действия нямат нищо общо със сериозната работа на служителите на МВР.