Инспектор Пламенов и спец екипът му ще заредят зрителите с много настроение от 21.00 ч. по NOVA

“Полицаите от края на града“ са отново в ефир тази вечер в 21.00 ч. по NOVA. Геро, в ролята на инспектор Пламенов, и любимите комедийни актьори Димитър Рачков, Васил Василев - Зуека, Краси Ранков, Ненчо Балабанов, Алекс Раева, Албена Михова, Румен Угрински, Алексей Кожухаров, Кристиян Милатинов отново са в полицейските униформи. Ще си припомним историите на тези уникални герои в серия абсурдни ситуации, в които само топ ченгета от най-висок ранг могат да попаднат. Звездният състав се допълва и от Милица Гладнишка, Стефания Колева и талантливата млада звезда Йоана Кирчева. Насладете се на неповторимата комедия – тази вечер, 3 юни, 21.00ч., в ефира на NOVA.

Полицаите от несъществуващото РПУ Запад надминават и най-смелите очаквания за абсурдни ситуации, в които могат да попаднат служителите на реда. Банков обир, инфарктен разпит на заподозрян и труп, от който спешно трябва да се отърват, са само част от аварийните ситуации, пред които ще се изправят инспектор Пламенов - Пацо(Герасим Георгиев - Геро) и специалният му екип в състав – Калоян Милев - Калата (Румен Угрински) и  Кристиян Колев – Крис (Кристиян Милатинов) още в началото. И когато зрителите си мислят, че няма какво повече да се обърка, специалният отряд на “Полицаите от края на града” нанася поредния забавен удар, доказвайки, че за него няма невъзможни неща.

Провал в службата се превръща в най-страшния кошмар на Пацо – той е понижен, бонусите му са временно отнети и е преместен в РПУ Запад, под наблюдение не на друг, а на собствения му тъст. Но това не е всичко, защото целият му живот ще се промени на 180 градуса. Пацо заедно със съпругата, дъщеря си и майка си е принуден да се премести да живее… на Запад. Любящата му половинка Нели, в обувките на която влиза Стефания Колева, никога през живота си не е работила, но сега ще попадне в ново доста забавно амплоа. Дъщерята на Пацо - Криси, в чиято роля ще видим още едно ново лице – Йоана Кирчева, също ще бъде изправена пред огромно предизвикателство. 

Какви приключения очакват любимите ни полицаи? Каква ще бъде мисията им и как ще се развият сложните и непредсказуеми отношения между тях - не пропускайте да видите епизода на “Полицаите от края на града“ – тази вечер от 21.00 ч. по NOVA.

*”Полицаите от края” на града е комедия, в която персонажите и техните действия нямат нищо общо със сериозната работа на служителите на МВР.