Гледайте епизода на кулинарното риалити този вторник от 20.00 ч. по NOVA

Усмихнатата репортерка на NOVA Анна-Мария Конова ще покаже таланта си на кулинар, тази вечер в „Черешката на тортата“. Тя ще подари на гостите си запалена камина, топло отношение и палитра от приятни емоции.

Талантливата домакиня, която е завършила международни отношения, но работи в сферата на телевизионната журналистика, избира да събере компанията в семейната вила, където прекарва времето с любимите си хора.

Международно меню с акцент люти чушлета, с Мила Роберт в „Черешката на тортата“

Младата журналистка е подготвила за гостите си тематично меню с духа на Италия. Тя ще ги посрещне с класическа салата бурата, включваща чери домати, босилек и сирене бурата и плато от италиански сирена и колбаси. Предястието е типичното за италианците меланцане ала пармиджана, с патладжани, доматен сос и моцарела. Основното ястие ще наподобява поркета. За десерт репортерката на NOVA ще приготви торта от шоколадови блатове, маскарпоне и плодове.

„Черешката на тортата“ поднася международни изкушения с много емоции

За използването на пресни подправки Анна-Мария ще получи голямо „браво“ от всевиждащото око в кухнята – шеф Манчев.

Вечеря, сготвена „по ноти“, със Свилен Ноев в „Черешката на тортата“

В кои страни е пътувала домакинята и с какво ще изненада компанията, гледайте тази вечер от 20.00 ч. в „Черешката на тортата“ по NOVA.

Още интересна информация за „Черешката на тортата“ може да откриете във Facebook  страницата на предаването. Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY, след излъчването им в ефир.