Гледайте епизода на кулинарното риалити този понеделник от 20.00 ч. по NOVA

В понеделник седмицата започва с енергичната млада певица и актриса Мила Роберт, която вече е участвала в „Черешката на тортата“. Изпълнителката е завършила образованието си за актриса в НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов“, но е успяла да превърне любимото си хоби в своя професия ив момента се занимава основно с правене на музика.

„Черешката на тортата“ поднася международни изкушения с много емоции

Домакинята посреща гостите си в ремонтирания си дом, който е готов едва от месец. Талантливата и силно артистична дъщеря на Ваня Щерева планира да приготви лека и вкусна вечеря, но подправена с щипка любов. Задача на шеф Манчев тази седмица е участниците във формата да сготвят международна кухня, но с поне едно ястие по оригинална рецепта, което си е истинско предизвикателство за всички.

Вечеря, сготвена „по ноти“, със Свилен Ноев в „Черешката на тортата“

Докато пазарува импулсивно, младата певица забавлява продавачите с песни, широка усмивка и силен позитивизъм, който съвсем естествено прелива и в готвенето й у дома. Семплото меню, което Мила ще сервира на гостите си е прясна паста с песто и кашу, придружено от две свежи салати: едната с киноа и чери домати, а втората с авокадо, айсберг и краставици. Сред предястията ще включи и любимите си пукани люти чушлета. Основното ястие е сьомга с дижонска горчица, а десертът е чийзкейк. Чийзкейкът бе сред препъни камъните в предишното участие на певицата и сега тя ще се опита да подобри представянето си.

Меню за „Оскар“ или за „Златна малинка“ с Алек Алексиев в „Черешката на тортата“

Кой ще й помага в кухнята и с какви песни ще съпровожда приготвянето на всяко от ястията? Ще спазва ли правилата в кухнята или ще отдаде на творчески хаос в готвенето? Каква изненада е подготвила Мила за гостите си, за да се опита да ги върне в детството и как ще оценят представянето й, гледайте тази вечер от 20.00 ч. в „Черешката на тортата“ по NOVA.

Още интересна информация за „Черешката на тортата“ може да откриете във Facebook  страницата на предаването. Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY, след излъчването им в ефир.