Здравейте, изпращам ви тези снимки от гр.НОВИ ИСКЪ , защото съм възмутен от нехайството на местната община. Вече 5 месеца стоят открити кабели на тротоара на ул. Искърско дефиле 255, по които тече ток, който захранва улично осветление пред блока и съседният незаконен паркинг пред блока на 253 .

Тези тротоари бяха ремонтирани преди 4 години изцяло, а тази есен извадиха отново бордюрите и плочите и ги подмениха с нови, явно има интерес да се отчита дейност и да се усвояват пари, между другото това си беше исторически ремонт, тъй като от май 2012 го започнаха от фирма Трейс и цяло лято в участъка от кв.Курило до кв.Александър Войков тротоарите се ремонтираха от десетина човека, които бяха толкова некадърни, че в някои участъци пререждаха бордюрите по 3 пъти и за капак през септември за да завършат разкопките хванаха местните пияници, които пиейки бира, едвам успяваха, клатушкайки се да наредят по 2-3 квадрата плочки на ден.

Но лошото време дойде и ремонтите спряха, а оголените кабели и разкопките си стоят. От столичен инспекторат минават по пет пъти на ден, но явно това не им прави впечатление .