Здравейте Нова. Много харесвам Вашата телевизия.

 

Предполагам, че нищо не може да се направи, но като майка която има дете съм възмутена. Ние сме работещи родители и когато вечер си приберем детето от градина, нормално е то да иска да излезе на детска площадка. Тъй като сме изморени, излизаме на площадката зад блока. Не само, че на нея съоръженията са от моето детство, но и не са поддържани. Някога е имало и люлка.

 

Но най-неприятното е, че децата не могат да играят нито на тревата, нито до съоръженията, защото навсякъде е осеяно с кучешки изпражнения. Домашни кучета. До миналата година се събираха на друга градинка, където не играят деца. Но от скоро всички извинете за израза "кучкари" се събират на площадката, която уж служи за игра на децата в квартала.

 

Прилагам няколко снимки-това е една малка част от четириногите любимци, които се събират по цял ден.Докога в тази държава няма да има закони?! Хората в чужбина се разхождат с метла и лопатка, а тук... Много се надявам да прочетете това писмо- и а ДАНО ама НАДАЛИ някой ще оправи площадката или като цяло ще се направи нещо!Много Ви благодаря от името на много родители като мен.Градинката се намира в кв.Хаджи димитър в близост до ул.Доктор Алберт Лонг, гр.София. Моля не публикувайте името ми, тъй като не желая ядосани хора с кучета на вратата си!