Здравейте, тъй като в сутрешния блок моите любими Виктор и Мира се чудеха как се обработват сигналите за опасни шахти, прилагам снимки и документи от реален пример: На 11.05.2023 съм подала в сайта на Столична община сигнал за "Опасна дупка в ерозирала шахта на тротоара". На 28.05.2023 получих сканиран официалния документ от Община Средец, с който възлагат на БТК ЕАД и на "Улично осветление" ЕАД да решат проблема, защото вероятно кабелите под шахтата са техни.

На 29.06.2023 - т.е. близо 50 дни след подаване на сигнала, подадох нов в сайта на Столична община - че още няма никаква реакция и проблемът не е решен. Обади ми се много любезна дама от Общината и ми обясни, че при тях сигналът е приключен, даде ми изходящи номера на техните документи към БТК и "Улично осветление" и ме посъветва да им звънна и да ги попитам какво става. За съжаление, нямах повече време и възможност да се занимавам с това.

Нямам представа дали е сменен този капак и кога, но фактът, че за 50 дни нямаше никаква реакция, е показателен защо д-р Мирослав Ненков е пропаднал в подобна дупка след подаден преди 2 седмици сигнал. Надявам се да съм била полезна с тази хронология. Хубав ден на целия екип на NOVA!