\"Отчаяната съпруга\" Вихра всъщност е много разсъдлив и сякаш замечтан човек. Интересуват я неща, далеч по-духовни от шопинга. Напоследък Вихра се увлича по мистичното учение Кабала. Обича уханието на любовта...

\"Отчаяната съпруга\" Вихра всъщност е много разсъдлив и сякаш замечтан човек. Интересуват я неща, далеч по-духовни от шопинга. Напоследък Вихра се увлича по мистичното учение Кабала. Обича уханието на любовта...


Отчаяна ли е съпругата, когато вече е съпруга? Или с други думи – как се чувстваш по-добре – като приятелка на любимия Иван или като негова законна жена?
Вихра: Когато един човек е отчаян, то това е поради причини, намиращи се само и единствено в него. Външните фактори като това дали си поставил подпис, или не нямат никакво значение за душевния мир и хармония.


Успяхте ли да се харесате с Мая още в началото? По какво си приличате и в какво сте различни?
Вихра: Мая е един изключително позитивен и добронамерен човек. Няма начин да не я харесаш. Много сме различни, но си приличаме по това, че и двете винаги за всяко нещо гледаме с положителен знак. Позитивизмът е нашата запазена марка.


Подхождаш ли си с името си?
Вихра:
Аз всъщност съм точно обратното на вихрена. Аз съм спокойна, уравновесена, разсъдлива. Рядко рискувам, но като го направя, то е с голям размах.


Можеш ли да убедиш читателите, че една истинска жена се увлича не само по шопинг и СПА? Какви са твоите най-приятни развлечения?
Вихра:
Често се шегуваме в предаването, че нашият втори дом е МОЛ-ът, че шопингът е голямата ни страст, но това в действителност не е така. И двете сме заети жени с деца и куп задължения, както професионални, така и лични. Обичам като всяка жена да си купя нещо, но това не е основното ми занимание. Не обичам СПА центровете, изнервят ме. Най-много от всичко обичам да пътувам, а напоследък много се увличам по Кабала и чета литература на тази тема.


Колко често една жена има време за купони, когато стане майка?
Вихра:
Истината е, че аз и на 18 години не обичах купоните. Все ми се струва, че си губя времето. Да, имах доста бурни студентски (а и не само) години, но все повече предпочитам вечерите с приятели. Купонът до сутринта убива и целия ти следващ ден, а аз предпочитам да си го прекарам с дъщеря ми, вместо да спя.


Какъв е пътят от флирта с някого до създаването на семейство с него?
Вихра:
Предначертан!


Може ли жена, която не е красива, да успее в живота?
Вихра:
Този въпрос предполага много разсъждения първо по темата \"Красота\" и второ - какво означава успех в живота. Възприемането на красотата е твърде субективно, за да се правят генерални изводи коя жена е красива и коя не. Но само красотата не може да ти донесе душевен баланс, а ако го нямаш, няма как да се бориш, за да успееш. Зависи и в какво искаш да успееш. Познавам жени, с невероятна красота (по общоприетите за нашето време стандарти), които са нещастни в любовта, сами са, нямат семейство, те не са успели в тази област на живота, въпреки красотата. Много примери могат да се дадат в тази насока. За мен лично не е задължително и на всяка цена да си с мерки 90-60-90, за да си щастлива и осъществена като жена и личност. Нужно е да си обичана и да си в хармония със себе си и света. 


Любимият ти аромат е ароматът на…?
Вихра:
Любов!