В случай, че още не сте подали декларацията си, е добре да знаете, че офисите на данъчните ще работят докато има чакащи хора. Пощенските клонове ще работят до 22 часа.

Днес беше последният срок, в който можехме да декларираме доходите си за 2010 година. Ако до края на деня не подадем необходимите документи, ще ни глобят с 500 лева. В случай, че още не сте подали декларацията си, е добре да знаете, че офисите на данъчните  ще работят докато има чакащи хора. Пощенските клонове ще работят до 22 часа.
 
Часове преди края на данъчната кампания в офисите на Агенцията по приходите хората бяха почти наравно със служителите. Всички пред гишетата бяха по-скоро изненадани, от колкото изнервени. Причината – това са тези, които през миналата година са останали без работа и към края на 2010 все още не са намерили нова. Както вече ви съобщихме в \"Календар\", дори и да сте изкарали 50 лева през миналата година ще ви  се наложи да подадете декларация.

Малко преди да изтече крайният срок за подаване на данъчните ни декларации в салоните на пощите беше пълно с хора. Опашките обаче въряха доста бързо.

В пощата можем да подадем декларациите си както с обратна разписка така и с входящ номер.

От утре започват да текат лихви за всички, които са закъсняли с плащането на данък общ доход.