Форматът е много красив, много интересен, едно приятно изживяване, каза тя

„След като отпаднах от Dancing Stars, започнах да се радвам на детето си, да се радвам на хората по улиците. Мисля, че постигнах някакви резултати за тези осем седмици, които прекарах в шоуто”, каза Нана Гладуиш, която преди да слезе за последно от сцената на музикалния формат изпълни много грациозен английски валс. Водещата на „Съдебен спор” гостува в „Събуди се”, за да опише как се чувства след края на участието си в танцувалното шоу.,

 

Смятам, че бях дисциплинирана. Аз съм пълен аматьор, за разлика от други, които са професионалисти и са близо до танците. Въпреки всички трудности, защото форматът е много тежък, не си позволих да мрънкам и да се правя на много интересна”, каза още Нана.

 

„До последните два танца – мамбото и валса, треперех като лист преди всяко участие. Не можех да овладея предстартовата си треска”, сподели телевизионната водеща. „В момента, е който ми дадат микрофона след танца, всичко е наред, но нямам ли микрофон… и да трябва да мълча, да правя нещо друго – се оказа трудна задача”, обясни тя.

 

„Много ми е приятно, че участвах, форматът е много красив, много интересен, едно приятно изживяване”, добави Нана. След шоуто тя отново ще отдели много усилия и време на ангажиментите си във фондацията „Една от 8”, която помага на жени с рак на гърдата.

 

Целия разговор с участничката в Dancing Stars можете да проследите във видеото.