Бившата дясна ръка на Ахмед Доган даде 150 мандата на ГЕРБ в следващия парламент

След разрива с БСП,  ДПС се опитва да смекчи тона към всички, да се самопредлага на всички, за да бъде консенсусна политическа формация”, коментира в предаването „Събуди се” Осман Октай, който е известен като бившата дясна ръка на Ахмед Доган. 

 

Октай смята, че след изборите ГЕРБ може да реализират от 140 до 150 мандата. 

 

Много добре разчитам емоциите и анализите, моите предсказания обикновено се случват”, заяви Осман Октай. 

 

Според него Сергей Станишев е превърнал България в заложник на амбицията си да стане еврокомисар и затова ще остави рухнала политическа система.

 

Единственият начин това да не се случи е кукловодите да вкарат Борисов в единодействие с Доган и ДПС. Те започнаха вече тази стратегия. Част от нея е и говоренето и флиртуването на Лютви Местан”, заяви още Осман Октай.

 

По думите му в момента ДПС за първи път има панически ходове и затова веднъж „флиртуват с БСП, веднъж с ГЕРБ”. 

 

Касиер на задкулисието, чрез корпоративна финансова група, за наемане на заложници във властта, е минавал през Делян Пеевски. Той е финансовият касиер, поставял е в яслата всички властимащи мъже. Затова хората треперят”, заяви Осман Октай. „Той е поставял на яслата всички властимащи мъже, правил ги е зависими, затова реагират толкова неадекватно. Тази зависимост не е добра за такива касиери и не приключва добре. Някои такива касиери са разстрелвани по улиците на София”, допълни Осман Октай. По думите му винаги зад тези събития стоят офицери от запаса, от службите. 

 

Целия разговор гледайте във видеото!