Актьорът сподели, че няма голям избор на филми и смята, че телевизията се е превърнала в по-интересна сцена от киното

Актьорът Пиърс Броснан намира упование във вярата във време на трагедия.

 

61-годишният актьор бил съкрушен, когато първата му съпруга Касандра Харис починала през 1991 година от рак на яйчниците, а осиновената му дъщеря Шарлот разви същата болест миналата година. Той споделя, че вярата в Бога му дава силата да продължи напред.

 

"Като ирландец и католик аз нося вярата в гените си като източник на сили", посочва той.

 

Актьорът и в миналото е казвал, че вярата му дава сили в трудни времена. "Винаги е хубаво да имаш една молитва в джоба. В крайна сметка трябва да имаш нещо. За мен това е Господ, Исус, католическото ми възпитание. Господ бе добър с мен. Вярата ми е добра с мен в моменти на най-голямо страдание, колебание и страх. Това е константа, езикът на молитвата", казва актиьорът.

 

Броснън споделя и че е запален художник. "Рисувам пейзажи, метафорични образи. Нарисувах живота си. Всъщност започнах като комерсиален художник", каза той.

 

Актьорът сподели, че няма голям избор на филми и смята, че телевизията се е превърнала в по-интересна сцена от киното. "Телевизията е много провокативна и стимулираща почва в момента. Има хубави филми, но не са много, няма избор", каза той.