Някои фенове предложиха промяна на националния флаг на Бразилия

Победата на Германия над Бразилия със 7:1 на Световното по футбол вчера успя да измести фокуса от градушката в София. Появиха се редица интересни статуси във Фейсбук като "DMS Brazil”, "Само Чък Норис може да спаси Бразилия, ако премести вратата на игрището някъде извън него” и много други.

 

Появиха се и интересните колажи на тази тема – един от тях разплака статуята на Исус в Рио де Жанейро. Друг колаж пък бе под формата на картичка с Ангела Меркел, която поздравява всички германци от Бразилия.

 

Някои хора пък си обясниха загубата на Бразилия с намесата на Бойко Борисов и неговата роля на лидер в отбора на "Бистришките тигри”. 

 

Топ моделът Хайди Клум не вярваше на очите си и написа на страницата си във Фейсбук: "Можете ли да повярвате, аз не – 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7”. На една от снимките е облечена с фланелка на Германия и стои пред телевизор, закривайки очите си с ръце.

 

Други фенове предложиха промяна на националния флаг на Бразилия – на зелено-жълт фон бе изобразена футболна врата, в която има седем топки. На друга снимка германският флаг под формата на акула изяжда Бразилия.