Снимките на следващата продукция ще започнат през септември

Боливуд дойде в България. Екип на индийска супер продукция избра красиви места от Северното ни Черноморие за снимки на новия филм. В един от последните снимачни дни за сцена беше използвана нива между Балчик и Каварна.


Типично за Боливуд филмът с работно заглавие „Сила” изобилства от силни емоции, напрегнат екшън и много любов. България е избрана за мястото, където да бъдат заснети музикалните клипове към филма, а екипът е впечатлен от условията.


Фантастично, много е добре, защото България има богат опит с холивудските продукции и сега е много по-лесно за Боливуд”, обяснява продуцентът на филма Ранджи Натараджан.


Една случайна среща е причина индийската филмова компания да преоткрие България и курорта „Албена”, който ще бъде сцена на следващият проект на Боливуд.


„На едно туристическо изложение в Индия се срещнахме с господин Ранджи Натараджан и му предложих България като страхотна опция. Разказах му, че Холивуд снимат тук и че е време Боливуд да дойдат на наша земя”, разказва Марин Кунов, организатор в КК „Албена”.


„Аз не знаех за България преди това. Бил съм в 8 страни, но никога в България”, признава Натараджан.


Снимките на следващата продукция ще започнат през септември. Това ще бъде една любовна история между готвачи, а сцените ще се снимат в курорта „Албена”.


Повече по темата гледайте във видеото.


Репортер: Мария Добрева