Калин Вельов и Руслан Мъйнов са само част от артистите, подписали договори със сайта

Музикантите на ABA /Agency for Bulgarian Artists/ подписаха договори с vbox7.com и се включиха в партньорската програма на сайта. 

 

Мариана Попова, Калин Вельов, Печенката, Нора Караиванова, Йоанна Драгнева, Руслан Мъйнов и Нина Николина ще поделят с vbox7.com приходите от излъчената във видеата им реклама. Това са поредните български изпълнители, които стават част от партньорската инициатива на най-големия български сайт за видео съдържание. 

 

Целта на партньорската програма е да се предостави максимално добро и разнообразно съдържание на потребителите, като успоредно с това създателите и праводържателите на видеа ще печелят от труда си. Подялбата на приходи от реклама ще стимулира авторите да развиват профилите си и да правят още по-качествени клипове, които да се харесват на феновете им. 
Артистите на АВА са сред най-разпознаваемите лица в българския шоубизнес.

 

Нина Николина е единственият до момента български артист, записал и издал с категоричен успех проекти и албуми в четири музикални стила – фолклор, етно, поп и латино. Печенката (Адриана Николова) е световен шампион по бийтбокс и част от едни от най-успешните музикални проекти през последните две години. Нора Караиванова е носител на множество отличия и е позната с кадифения си глас, а отскоро има участие и на театрална сцена. Мариана Попова е известна със своя обсебващ и покоряващ глас и е носител на редица престижни музикални награди, а Йоанна Драгнева е позната не само с музикалните си постижения, но и с телевизионните си изяви. 

 

Актьорът и певец Руслан Мъйнов е едно от най-ярките лица на българската театрална и музикална сцена, а Калин Вельов, който се занимава с музика от 7-годишен, е най-известният перкусионист и барабанист в страната, автор и продуцент е на някой от известните хитове и е основател на салса формацията „Тумбаито“.