Станислав Ангелов-Сиси прави уникални разкрития от света на мафията пред Даниела Тренчева

Предаването „Ничия земя” тази събота по Нова представя признанията на един сериен убиец, когото определят като един най-бруталните престъпници в последното десетилетие. Наричат го Чикатило. 

През миналото десетилетие Станислав Ангелов-Сиси става част от „Групата” - бандата на Райко Кръвта, наследен след убийството му от баща му Васил Василев-Бай Васо. „Групата” са най-добрите в разпределянето на наркопазара, черното тото, лихварството, отвличанията, снабдяването с оръжия и показните разстрели. През лятото на 2013 г. те бяха задържани като част от показна акция и наречени с красноречивото определение „Килърите 3”. За тях се говори, че дебнели и главния на ВИС Жоро Илиев. 

Част от тази банда до 2009 г. е и Станислав Ангелов-Сиси - осъден е за четири убийства, отрича само за едно. Тази събота пред Даниела Тренчева Сиси прави уникални разкрития от света на мафията, схемите, прикритията, рекетите и мотивите за безскрупулните методи. „Пет години след като спира да убива и е вкаран за 30 години в затвора от поръчителите, Сиси направи сензационни разкрития за серия убийства, извършени от него и организираната банда за поръчкови екзекуции”, разказва Даниела Тренчева. Междувременно разкритията му пред спецсъда не само дадоха светлина на разследването на престъпленията на „Килърите 3”, но и откриха труповете на иначе безследно изчезнали… 

Не пропускайте предаването „Ничия земя” тази събота, 13 декември, от 18.00 ч. по Нова.