Шоуто отново е без конкуренция във времето си на излъчване

В понеделник вечер в „Господари на ефира“ станахме свидетели на скандален репортаж, в който кореспондентът на предаването от Пловдив Илиян Велков показа как МБАЛ „Св. Пантелеймон“ безотговорно и в разрез с всякакви разпоредби изхвърля опасните си болнични отпадъци в най-близкия обществен контейнер за боклук. В контейнерите и около тях всеки ден се въргалят употребени спринцовки с отворени игли, части от системи, кървави марли, банки и какво ли още не. Още по-шокиращо в случая е, че от здравното заведение нехайно изхвърлят всичко това на няколко метра от детска площадка.

 

В изданието на „Господарите“ вчера видяхме и „Златен скункс“ за Гонзо, както и Николай Бареков, който избяга от Боби Ваклинов при опита да му връчи лентата на победител в гласуването за „Златен скункс“ за 2014-а, проведено на сайта www.gospodari.com.

 

Всичко това отново превърна „Господари на ефира“ в най-гледаното предаване в часовия слот от 23:00 до 23:31 часа, в понеделник вечер. Според данните на независимата международна пийпълметрична агенция Нилсен Адмосфер България (Nielsen Admosphere Bulgaria) шоуто е достигнало гледаемост от 35.38% дял от зрителите в активна възраст 18-49 години. За сравнение, по същото време втората конкурентна телевизия достига едва 17.20%.

 

Във вторник вечер от 23 часа предстои продължение на репортажа, в който Велков ще посети директора на болницата, заедно с инспектор от Районната здравна инспекция.

 

Първата част може да гледате ТУК.