Лентата излиза в кината на 6 ноември

Последният филм за Джеймс Бонд „Спектър” излиза в кината на 6 ноември. 

Още по темата

 

Загадъчно послание от миналото на Бонд го изпраща на лична мисия в Мексико Сити, а впоследствие и в Рим, където среща Лучия Шарра, красивата и забранена вдовица на скандално известен мафиот. Бонд прониква на тайна среща, където разбира за съществуването на зловеща престъпна организация, известна под името "Спектър".

 

Междувременно в Лондон, Макс Денби (Андрю Скот), новият директор на Центъра за национална сигурност, подлага на съмнение действията на Бонд и значението на оглавяваното от М (Ралф Файнс) MI6.

 

Бонд тайно вербува Мънипени (Наоми Харис) и Кю (Бен Уишоу), които да му помогнат да открие Маделин Суон (Леа Сейду), дъщерята на неговия отколешен враг г-н Уайт (Йеспер Кристенсен), който може да се окаже ключът към разкриването на "Спектър". Като дъщеря на наемен убиец, тя разбира Бонд по-добре от мнозина други.

 

Приближавайки се все повече до сърцето на "Спектър", Бонд открива смразяваща връзка между себе си и врага, когото търси, изигран от Кристоф Валц.

 

Сам Мендес се завръща като режисьор на "Спектър", а Даниел Крейг се превъплъщава в ролята на Агент 007 за четвърти път. Продуценти на лентата са Майкъл Дж. Уилямс и Барбара Броколи, а сценарият е дело на Джон Лоугън, Нийл Първис, Робърт Уейд и Джез Батъруърт.