Кой ще стане любимата звезда на България?

 

В петък вечер България избира своята нова любима звезда. Големият финал на VIP Brother започна в 20.00 ч. в ефира на Нова.

 

 

Финалистите, които останаха в очакване на подкрепата на зрителите, са дует Ритон, Кичка Бодурова, Станимир Гъмов, Ернестина Шинова и Джино Бианкалана.

 

 

Във вълнуващата вечер първа Къщата напусна гост-звездата Преслава. На сбогуване със съквартирантите, тя искрено пожела успех на всички. Минути по-късно, в студиото на VIP Brother, певицата обаче сподели, че ще стиска палци на Гъмов.

 

 

Борещите се за любовта на зрителите получиха подкрепа от най-близките си хора. В отделни видеопослания роднини и приятели на финалистите чуха куп мили думи за себе си, което предизвика техните силно емоционални реакции и ги накара да пролеят доста сълзи.

 

В разгара на финалната надпревара водещият Ники Кънчев обяви имената на заемащите почетните пето и четвърто място в паметния сезон на реалити шоуто. 

 

 

Петата позиция беше за Катя и Здравко от дует Ритон, а в самото подножие на почетната стълбица остана актьорът Станимир Гъмов. От сцената в студиото тримата изгледаха най-запомнящите се техни моменти през сезона.

 

С бронзовия медал се окичи естрадната прима Кичка Бодурова. Тя сподели, че за нея шоуто е било "училище" и изрази радостта си от това, че е издържала на всички трудности, с които се сблъска.

 

Минути след излизането на Кичка от Къщата, Ники Кънчев обяви и окончателните резултати от вота на зрителите. А те сочат, че новата любима звезда на България е Джино Бианкалана - българинът, сбъднал американската мечта.

 

Сребърният медалист от този сезон на шоуто е очарователната актриса Ернестина Шинова.