Основното оплакване е от ненавременното почистване

 

Стотици сигнали за неразчистени трасета буквално заляха сайта на Новините на Нова и електронната ни поща. Основното оплакване е от ненавременното почистване, както в градовете, така и на републиканските пътища.

 

 

Любителски кадри получихме тази сутрин от магистрала "Струма". Там само едното платно е било реално почистено, споделя нашият зрител Тома Томов.  От Областната пътна агенция обаче обясниха пред Нова, че се чисти непрекъснато, но заради студа химикалите не са много ефективни и се похвалиха, че щом няма тежки катастрофи, значи са си свършили работата добре. 

 

В Русе заради натрупалия на платното сняг закъсаха и много камиони. Затруднени бяха дори и тракторите, които би трябвало да чистят пътното платно.

 

Получихме и любителски кадри от много първокласни и второкласни пътища от републиканската мрежа.  Георги ни изпрати видео от пътя Кърджали - Хасково.  Според него пътят в област Кърджали е бил идеално изчистен, но в Хасковска  област е бил ужасен. Имало и закъсали автомобили.

 

Светослав Страхилов пък ни изпрати кадри от пътя между „Калотина”  и София. 

 

Следете случващото се в страната на живо през Kamerite.bg, а какво ще бъде времето в в следващите дни следете в Sinoptik.bgИзпращайте ни в "Моята новина" снимки и видео на времето във вашия град!​