Има ли дело и обвинение?

 

Камен Попов беше човекът, който удари Волен Сидеров в нощта на изборите пред НАТФИЗ. Какво се случва с него провери екип на „Здравей, България”. Породиха се съмнения, че ударът е постановка, тъй като лидерът на „Атака” не заведе дело срещу него.

 

Попов е бизнесмен, за когото всички заговориха на 26 октомври. Причината – крошето, което стовари върху лицето на Сидеров. При това по думите му съвсем случайно. 

Още по темата

 

Според твърденията на Волен Сидеров Борисов и Цацаров го били поръчали на Попов, а той от своя страна категорично отхвърли обвиненията. Интерес предизвика и облеклото му, което някои оприличиха на полицейска униформа и заподозряха, че той е част от сценарий за отвличане на вниманието в изборната нощ.

 

По думите на Камен Попов веднага след екшъна започнал да получава заплахи за саморазправа и отмъщение. 

 

Но кой всъщност е Попов? Той е президент на Българската бушидо федерация. Оказа се, че е бил кандидат-депутат от партията на Боян Расате. Малко след екшъна пред НАТФИЗ Камен Попов стана водещ и автор на коментарно предаване по телевизия „Евроком”. Наскоро направи интервю с руския националист Владимир Жириновски. 

 

В личната си страница във Facebook Попов не крие одобрението си за дружбата между България и Русия. Заради нощта пред НАТФИЗ срещу Попов се води разследване, но обвинителният акт все още не е внесен в съда.