Джулия Бочева изигра първия мъжки образ в кариерата си на сцената на шоуто

 

„Ти си гениален!“, бяха думите на Хилда Казасян към Калин Врачански, минути преди да го прегърне и целуне на сцената, на фона на стотиците аплодисменти. 

 

Талантливият актьор обра овациите, изправяйки на крака публика, жури и участници с образа на младия Емил Димитров. 

 

„Притеснявах се, когато разбрах каква песен ми се падна, но наистина се забавлявах, защото е много приповдигната“, разказа Калин, който върна часовника с повече от 60 години, демонстрирайки ретро маниер и типичното времето сценично присъствие.  

 

Сред гвоздеите на вечерта беше изпълнението на Орлин Павлов на едно от култовите парчета на Мадона.

 

„Нямаше секунда, в която да не си мисля, че си Мадона. Беше непоклатим“, категорично беше единодушното жури, което изрази всеобщата екзалтация от появата на певеца като поп икона.  

 

Истинска латино фиеста се развихри в появата на огнената Шакира, представена от Прея и Gipsy Kings, оглавявани от Геро. Джулия Бочева изигра първата мъжка роля в кариерата си именно на сцената на „Като две капки вода“, преобразявайки се в Свилен от „Остава“.

 

„Пя по-добре от самия Свилен. Радвам се, че не пропусна и характерното нервно трептене в крака“, пошегува се Дони в присъствието на Свилен, който беше специален гост в залата. 

 

Преслава се превърна в барбадоската красавица Риана, като за пореден път създаде вододел между Фънки и останалите членове на журито. 

 

Жоро Низамов и Светльо се превърнаха в най-забавните Лайди Гага и Бионсе. Поли Генова пресъздаде заряда на фамилията Джексън, улавяйки енергията, танца и фънк звученето, които донесоха похвали от критичния Фънки.