Крадецът вече е задържан

 

Потърпевши от един и същ обирджия се срещнаха с полицията в Бургас. Сигналите за кражбите бяха изпратени в рубриката ни "Дръжте крадеца". От единия магазин мъжът задигна луканка, а от другия – уиски. 

Още по темата

 

Името на крадеца е Златин Господинов. Оказва се, че от неговите набези са пострадали не само двамата собственици на търговските обекти, а и много други техни колеги. Бил стар познайник на полицията.

 

Ели Митева бе първата, която подаде сигнала срещу него. След пуснатата жалба никой не се свързал с нея. Другият управител на магазин – Краисмир Ларгов, също е подал жалба. По-късно е разбрал, че мъжът е задържан и е направил самопризнания. Изрази надежда, че ще получи по-сериозно наказание от акт.

 

„Златин Господинов е на 30 години и е от Бургас. Извършил е множество дребни кражби на територията на града. Към момента всички престъпления са регистрирани и предстои да се докладват в Районната прокуратура в Бургас”, обясни началникът на Първо РПУ в морския град Иван Иванов. 

 

До момента не е бил задържан, въпреки че е хващан и разпитван. Правил е пълни самопризнания, връщал е част от откраднатото и е пускан отново на свобода.

 

Репортер: Цеца Алексова