Вижте какво сподели певицата непосредствено след полуфинала на Евровизия

 

„За втори път съм на полуфинал. В Дюселдорф не се класирахме. Но днес успях – една мечта се сбъдна. Аз съм най-щастливият човек на света”. Това заяви Поли Генова, която

Още по темата

снощи успя да се класира за финала на Евровизия. 

 

Първите думи на певицата непосредствено след изпълнението й бяха: "Гордея се с моята страна и се надявам да бъда на финал".

 

"Брилянтно", "енергично", "въздействащо". Така зрители от цяла Европа определиха представянето на нашето момиче в Стокхолм. И повярваха, че българската песен има място на големия финал. 

 

Еуфорията от класирането бързо обхвана цяла България. 


"Аз бях сам вкъщи, моята дъщеря беше легнала, подскочих и изкрещях и в следващата секунда си казах: "Събудих детето. Ужас!", разказа певецът Дони. 


"Призовавам всички приятели от всички европейски държави и всички българи там да се обединят и да подкрепят Поли Генова", категоричен бе Графа.

 

Няколко часа след успеха на полуфинала Поли вече репетира усилено за голямата нощ в събота. 

 

По време на пресконференция след полуфинала снощи тя разказа и историята на своята татуировка: „Направихме я специално за тазгодишната Евровизия. Това е глухарче, което беше логото на детската Евровизия през 2015-а година, а сега е лого за Евровизия 2016. Така че ние просто си помислихме, че това е страхотна идея".

 

Ако вярваме на залозите песента ни "Ако любовта беше престъпление" ще успее да влезе в челната 3-ка на победителите. В социалните мрежи хора от всички краища на Европа определят страната ни като фаворит.

 

Жребият определи утре Поли да се качи на сцената под номер 8 от общо 26 участници. 

 

Засега най-успешното ни представяне на Евровизия остава през 2007-а. На финала в Хелзинки Елица и Стунджи извоюваха 5-ото място с хита си "Вода". 

 

Всички стискаме палци на Поли! Ние, в България, не можем да гласуваме за нея, но българите в чужбина могат.  Много е важно обаче те да гледат конкурса по местната телевизия в държавата, в която се намират, откъдето ще научат и номера, на който се гласува за Поли.

 

А ние очакваме Поли на сцената на "Като 2 капки вода" в понеделник!

 

Вижте как Люси Дяковска се радва на успеха на Поли: