Певицата разказа за емоциите от песенния конкурс и шоуто за преобразявания в „Здравей, България”

Певицата Поли Генова благодари на зрителите за подкрепата, която ѝ оказаха на песенния конкурс „Евровизия” и в лайва на „Като две капки вода” този понеделник. „Аз бяха болна, кошато излязоха на сцената на шоуто за преобразявания, едва пях. Беше много мило, че ме подкрепихте. Благодаря много”, разказа Поли Генова в сутрешния блок „Здравей, България” по Нова.По-малко от 24 часа след завръщането си в България, Поли Генова зарадва публиката на „Като две капки вода” с изпълнение на песента „Оставаме” на Маргарита Хранова. Изпълнението ѝ може да видите в екслкузивното видео от vbox7.com тук>.

„Все още съм в една вихрушка от емоции. Още не мога да осъзная какво точно се случи, но се чувствам все по-добре”, сподели певицата и добави, че за нея най-важното на „Евровизия” е било „да представим достойно България и да сме спокойни, да сме щастливи на сцената, да се чувстваме добре”.

 Повече четете в Novanews.bg тук, а новите преобразявания на Поли следете в шоуто в понеделник от 20.00 ч. по Нова.

За актуални новини следете страницата във Facebook, a най-колоритните изпълнения на участниците от всички сезони на „Като две капки вода” можете да гледате в официалния канал на шоуто във Vbox7.com