Той ознава повечето подземните босове, но не обича да говори за тях

 

Той е бил в различни роли – на спортист, крал на нощна София, евродепутат и архонт. Негови бяха най-култовите заведения през 90-те. Битките са неизменна част живот му - преди в спорта, сега в политиката.

Още по темата

 

Познава повечето подземните босове, но не обича да говори за тях. Нарича Бойко Борисов мутра и критикува управлението, въпреки, че е част от него.

 

„От самото начало имам подозрения към моралността на този кабинет и не съм спирал да давам сигнали в тази посока. Ние идваме от бойните изкуства и е нормално да сме се засичали с Бойко Борисов, но никога не сме имали някакви пререкания с него”, коментира той.


„Винаги съм бил на огневата линия. Положението ми не е по-различно от времето, когато воювах с лошите модели на подражание, които бяха обзели обществото. Опитвали са се да ме етикетират, за да спра да говоря”, добави Слави Бинев.


„Трябва да има награда за феър плей в политиката. А през годините съм давал доста жълти и червени каратони на хора в правителството. Аз съм от хората, които трудно продават сами себе си”, каза още Слави Бинев.

 

Галя Щърбева се срещна с депутата Слави Бинев в дома му. Вижте какво сподели той за зрителите на "Комбина".