Какви са възможните коалиции след изборите?

По темата

В „Код: Избори” Мариян Станков-Мон Дьо се среща с Кирил Добрев от БСП. За първи път той говори за някои нюанси от живота си, като например контрабанда с германски марки преди 18 години. Разговор за възможните коалиции след изборите.

„Аз съм едно обикновено момче – продукт на прехода, който политиците от предишното поколение направиха. Последното, което се виждам, е като политик. Това е нещо, което не е професия, не е начин за препитание. Политиката е важно да се прави със сърце. За да запалиш политиката, трябва да гориш”, казва Кирил Добрев.

„Лошата страна на политиката е лицемерието. Аз в БСП съм воювал с приятелите на баща ми. В политиката е много важно да е кажеш стоп, аз бях дотук”, на мнение е той.

„Властта е като наркотик, опитвам се да не ме опиянява. Колкото повече я ползваш, толкова по-зависим ставаш от нея. Това, което гледаме в момента при конкуренцията е буквално състояние на абстиненция. Властта е близко до тях, умишлено са се отказали, за да покажат, че могат без нея и в момента треперят. Ние обаче сме се изчистили от зависимостта си от властта. Утре като я вземем, трябва да я дозираме и да бъдем много внимателни”, казва Кирил Добрев.

Какво още каза той – гледайте във видеото.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.