Причината - нейни думи, казани в студиото на "Здравей, България"

Председателят на ГЕРБ Бойко Борисов завежда дело срещу председателя на БСП Корнелия Нинова. 

По темата

Искът на Борисов срещу Нинова е заради изявлението й по негов адрес „Ти си крадец“, направено тази сутрин в студиото на "Здравей, България", съобщиха от ГЕРБ. 

С това си изявление Нинова накърнява честта и достойнството на Бойко Борисов и нарушава закона. Адвокатите на Борисов вече работят по изготвянето на съдебния иск и той ще бъде внесен в Софийския градски съд до края на деня. Присъдените средства по иска Бойко Борисов ще дари за благотворителност, уточниха от ГЕРБ. 

Всичко, което каза Корнелия Нинова в студиото на "Здравей, България", може да видите във видеото, а междувременно Елена Йончева съобщи, че е завела дело срещу Бойко Борисов за "клевета и уронване на честта на журналистическата професия". Скандалът между Йончева и бившият министър-председател се разигра преди дни, когато Борисов обяви пред медиите, че държавата е плащала милиони левове за интервютата й зад граница. Подробности ТУК.

Корнелия Нинова отказа да коментира съдебната закана на Борисов, защото не била казала такова нещо. А какво още каза тя в сутрешния блок на NOVA - очаквайте рубриката ни актуално, веднага след Новините в 19:00 часа. 

В деня на вота следете развитието на изборния ден във Facebook страницата на Новините на NOVA.

Харесайте я и ще получавате ексклузивна информация за хода на вота. 

Ако станете свидетел на изборно нарушение, сигнализирайте ни! Не се колебайте да ни изпращате и снимки и видеоматериали ТУК.