За журналиста Петър Волгин важното е дали следващият кабинет ще управлява различно

„Не виждам проблем да се състави кабинет и да се направи управление. Убеден съм, че такъв ще има. Големият проблем обаче е дали ще се направи стабилна коалиция, която да има ясна програма. С тези проблеми на Балканите и в Европа у нас ни трябва ясно, последователно и предвидимо управление”, заяви в „Новите 240: Избори след изборите” Емил Кошлуков. 

По темата

„Досега не съм виждал толкова груба намеса в подкрепа на една политическа сила от страна на чужда държава, както е случаят с Турция”, коментира от своя страна журналистът Петър Волгин.

За мен големият въпрос на тези избори е дали България, без значение кой ще управлява, ще управлява различно. Надявам се, че след тези избори страната ни ще се управлява различно. Че ще имаме един стил на управление на държавата, който е доста по-различен от този, който имахме през последните 7-8 години”, заяви още Волгин.

В деня на вота бъдете с нас. Харесайте Facebook страницата на Новините на NOVA и следете развитието на изборния денОчаквайте и ексклузивна информация за хода на вота след 15 часа. 
 
Ако станете свидетел на изборно нарушение, сигнализирайте ни! Не се колебайте да ни изпращате и снимки и видеоматериали ТУК.