57-годишният легендарен боксьор ще се завърне на ринга, за да се изправи срещу ютюбър

Майк Тайсън очевидно приема битката си с блогъра Джейк Пол насериозно, тъй като се подготвя много усърдно за предстоящата битка. Наскоро той подробно описа елементите от тренировъчния си режим за завръщането на ринга. Той включва непушене на марихуана, както и въздържание от секс. И разбира се, многобройни физически упражнения.

57-годишният Тайсън ще се завърне на ринга, за да се изправи срещу ютюбъра, превърнал се в боксьор, на стадион AT&T в Арлингтън, Тексас на 20 юли, когато вече ще е на 58. 

57-годишният Майк Тайсън се завръща на ринга (ВИДЕО)

„Две седмици и половина не съм пушил и не съм правил секс. Сега живея дисциплинирано, така че да се бия сериозно на ринга“, сподели още той. Марихуаната е в списъка на забранените вещества на Тексаския департамент за лицензиране и регулиране, който управлява бойните спортове в щата.

Двубоят ще продължи осем рунда, с две минути на рунд и двамата боксьори ще носят ръкавици от по 14 унции. „Железният Майк“ последно се би професионално през юни 2005 г. и може да се похвали с рекорд от 50 победи срещу само 6 загуби в кариерата си. 44 от успехите му идват с нокаут. Бившият световен шампион в тежка категория е смятан за един от най-добрите боксьори в историята.

Не изпускайте ритъма на деня! Последвайте ни в Google News Showcase