NOVA e медиен партньор на събитието

36 години по-късно, на 1 ноември в зала арена Армеец, обичаният от всички българи филм "Оркестър без име" ще възкръсне пред десетки хиляди зрители с подкрепата на NOVA. Този път обаче историята на най-известния български оркестър ще бъде разказана под формата на мюзикъл, а в образите на музикантите ще влязат съвсем нови актьори. 

По темата

"В мюзикъла ще участват Катерина Евро и Георги Мамалев. Изненадата за зрителите е, че ще ги видят в съвсем други роли", заяви режисьорът Борис Радев. 

"Аз влизам в ролята на Ваня, изиграна от голямата наша актриса Мария Каварджикова. Много бързо се свързах с този образ, защото той е близък до мен. Ваня е прекрасна, талантлива и смирена - качество, което ни липсва в съвремието", това сподели певицата Мария Илиева за образът, в който ще се превъплъти в мюзикъла.  

Част от звездния актьорски състав включва актьорите Филип Аврамов, който влиза в ролята на Павката, Станимир Гъмов в тази на Филип, Румен Угрински като Гопето и певицата Неделяна Христова, която се превръща в Рени. 

Още кадри от забавните моменти по време на репетициите, може да видите във видеото тук. 

Билети за събитието може да намерите в мрежата на eventim.bg

NOVA e официален медиен партньор на събитието.