Актрисата разказа за началото на кариерата си, за битките и за любовта пред Ива Софиянска –Божкова в “Събуди се"

“В “Откраднат живот” натрупах много опит. Влязох отново в очите и главите на хората. Много съм щастлива, че ми се случи това”, сподели актрисата Луиза Григорова пред Ива Софиянска –Божкова в “Събуди се”.

Луиза Григорова е дъщеря на една от най-успешните жени в българската модна индустрия - Ивета Григорова. Съпруга е на режисьора Мартин Макариев. В “Говори с Ива” актрисата разказа за началото на кариерата си и за най-голямото разочарование, за битките и за любовта.

“Работата ни е такава, че да радваме хората. Затова искам, когато хората си мислят за мен, да го правят с радост.  Не искам хората да си мислят за личния ми живот, когато чуят името ми, а да си представят постиженията ми в професионален план, а тях наистина да ги има”, споделя Луиза Григорова.

“Първата ми голяма роля на книга беше в един български филм, който бе заснет три години по-късно и режисьорът реши, че вече не съм подходяща за образа и направи нов кастинг. Много страдах тогава. По-миналата година на кастинга за “Трейнспотинг 2” накрая бяхме само аз и Анжела. Избраха нея и аз се зарадвах, че поне ще е българка. Но ми беше много мъчно, че не съм аз. Голям фен съм на първата част на филма. Приятелите ми казваха, че ще видя, че е било за добро. Мислех си, че няма какво по-добро да ми се случи, но тогава влязох в “Откраднат живот”, разкри актрисата.

Какво още разказа за кариерата си и личния си живот  Луиза Григорова, гледайте във видеото на “Говори с Ива” от “Събуди се”.

Не пропускайте новите епизоди на "Откраднат живот: Чуждо тяло" във вторник, сряда и четвътък от 20.00 ч. по NOVA.

Актуални новини за сериала ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на "Откраднат живот" във Facebook, а всички епизоди можете да гледате отново в NOVA PLAY.