Гледайте единадесети епизод на българския сериал тази вечер от 21.00 ч. по NOVA

Началото на Балканската война не само ще преобърне живота на целия български народ, но ще промени завинаги съдбата на семейство Вълчеви в историческата сага "Дървото на живота". В епизода на българския сериал тази вечер по NOVA Йордан ще скандализира още повече семейството си, като предлага брак на слугинята Яна. Той иска да бъде сигурен, че ако с него се случи неща на фронта, тя ще бъде осигурена. Решението му, освен че не се радва на одобрението на майка му Петруна, предизвиква негодувание и ревност сред прислужниците в къща. След като вижда, че Петруна не успява да предотврати сватбата, Цветана разкрива на Йордан тайната за случилото се между Яна и Илия. Как ще постъпи Йордан с брат си и бъдещата му жена, когато научи истината?

Христо също решава, че е дошъл моментът да направи решителната крачка и да разкрие своите чувства на Елена, преди да замине на фронта. Дали тя ще отговори на неговата любов?

Докато Йордан и Христо се готвят да се присъединят към военните части, заминаващи за фронта, Панто и Илия се впускат в поредната задкулисна битка за контрол над фабриката. Тяхното противоборство ще промени завинаги съдбата на Вълчеви. Кой от двамата ще надделее?

Не пропускайте единадесети епизод на "Дървото на живота" тази вечер от 21.00 ч. по NOVA. 

Актуални новини за сериала ще откриете на уебсайта на NOVA.