Момчето призна, че целувката никак не му е харесала

Кейти Пери предизвика гняв в социалните мрежи, след като целуна насила тийнейджър. И на него не му хареса. Странната ситуация се разигра по време на музикалния конкурс „American Idol”.

А жертва на „набезите” на певицата беше 19-годишният Бенджамин Глейз, който сподели, че се е почувствал много зле от целувката. Той я описа като „некомфортна”. Оказа се, че това е било първата целувка с жена в живота му и че той не я е искал.

„Аз исках да запазя това изживяване за първата си връзка. Исках да бъде специално. Ако тя ме беше попитала дали може да ме целуне, щях да й откажа”, заяви Глейз пред The New York Times.

ВИЖТЕ СНИМКИ НА АТРАКТИВНАТА ПЕВИЦА ТУК

„Знам, че много момчета биха се съгласили, но аз съм отраснал в консервативно семейство”, разказа той.

Нежеланата целувка дойде по време на прослушванията за предаването, които се записват предварително. Записът беше излъчен в неделя. 

Младият Бенджамин, който работи като касиер, признава, че никога не се е целувал с жена, защото не може да го направи, ако няма връзка. Тогава Кейти Пери го вика при себе си и го приканва да я целуне по бузата. А когато той доближава главата си, тя бързо се извърта и го целува по устните. След това младежът се строполява на земята. 

ВИЖТЕ СНИМКИ НА КЕЙТИ И БИВШИЯ Й ПРИЯТЕЛ ОРЛАНДО БЛУМ

След излъчването на материала звездата получи множество критики. Според някои потребители тя е осъществила сексуален тормоз върху момчето, което е крайно неподходящо, особено на фона на инициативата #MeToo. A други се запитаха дали ако 33-годишен мъж (каквато е възрастта на певицата) целуне 19-годишно момиче против волята му, това щеше да се размине току-така.

Редактор: Гергана Тенева

Кейти Пери разкри интимни факти за известните си любовници (СНИМКИ)

Новият албум на Кейти Пери ще излезе през юни

Нина Добрев излиза с Орландо Блум?

Кейти Пери създава собствена линия обувки

Орландо Блум и Кейти Пери посетиха детска болница (СНИМКИ)

Kейти Пери и Орландо Блум се разделиха

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК.