"Искам да допринеса за света на модата", коментира певицата

Американската певица Кейти Пери обяви официално, че възнамерява да пусне своя собствена линия обувки. Тя сподели, че от години работи по колекцията и обеща, че тя ще се откроява с уникален стил и то на сравнително достъпни цени.

По темата

Сред предложенията всеки ще може да намери идеалния модел обувка за себе си - от кецове, сандали и ботуши до елегантни обувки на висок ток. Пред изданието "Футуеър нюз" тя твърди, че най-важното е било цената да бъде поносима, така че хората да могат да отделят пари не само за чифт обувки, но и за своите семейства или за здравето си.

"Не всички са богати и не всички могат да харчат големи суми. Всички те имат и по-важни неща, за които да използват парите си - няма значение дали става дума за техните деца, семейство или лично здраве", казва Кейти Пери. 

Колекцията ще бъде пусната в продажба през пролетта на някои сайтове и в избрани магазини. Това обаче е само началото на модните начинания на младата певица.

"Искам да науча още много и да допринеса за света на модата. Не искам да бъда поредната звездна личност, която само седи и се възползва от позицията си", добави тя.