Актьорът е споделил, че все още не е готов за брак и деца

Кейти Пери и Орландо Блум се разделиха след 10-месечна връзка, съобщи Контактмюзик, цитиран от БТА.

Изпълнителката на хита "Firework" и звездата от филмовата поредица "Карибски пирати" са сложили край на връзката си, като и двамата се съгласили, че за тях раздялата е най-доброто решение.

"Малко след празника Хелоуин Орландо довери пред приятели, че решил да приключи тази връзка. Той поясни, че все още не е готов да се ожени и да има деца", заяви източник, близък до двойката.

"Кейти заяви, че двамата са поели по различни жизнени пътища и макар че тя много го харесва, е време да се разделят", допълни той.

Миналия месец 39-годишният актьор не бе с Кейти на нейния 32-ри рожден ден, защото се снимаше във филм, но й изпрати купища цветя. 

"Орландо я затрупа с цветя на рождения й ден и съжаляваше, че не може да е заедно с нея. Той бе зает на снимачната площадка на филма в Китай и макар че отношенията им напоследък охладняха, двамата редовно си пишеха имейли. Кейти все още го смята за своя принц и бе смаяна, когато получи цветя от него от другия край на света", допълни източникът. 

Актьорът има 5-годишен син Флин от бившата си съпруга Миранда Кер, докато Кейти имаше двугодишен брак с Ръсел Бранд и се срещаше с Джон Майър между 2012 и 2015 година.